Događanja

Skupovi, kongresi, radionice ...

5. Kongres radiološke tehnologije

5. Kongres radiološke tehnologije
Dubrovnik, 27–29. listopada 2023., Kongresni centar hotela Sheraton Dubrovnik Riviera

 

Poštovani članovi Hrvatske komore zdravstvenih radnika i cijenjeni suradnici!

Osobito nam je zadovoljstvo i čast najaviti 5. Kongres radiološke tehnologije s međunarodnim sudjelovanjem u organizaciji Strukovnog razreda za zdravstvenu radiološko tehnološku djelatnost Hrvatske komore zdravstvenih radnika koji će se održati od 27. do 29. listopada 2023. u kongresnom centru hotela Sheraton Dubrovnik Riviera.

Vođeni idejom da prilikom odabira mjesta održavanja Kongresa radiološke tehnologije obiđemo cijelu Hrvatsku te na taj način učinimo sudjelovanje na kongresima podjednako dostupnim svim članovima, a sudionicima iz okolnih zemalja i svijeta približimo kulturna bogatstva i raznolikost naše zemlje, ove godine došao je red i na južni dio naše domovine.

Svjesni smo činjenice da sve grane u kojima naša profesija djeluje doživljavaju stalne promjene u tehnološkom, stručnom, znanstvenom i organizacijskom smislu što iziskuje kontinuirano učenje i primjenu novih spoznaja u svakodnevnoj praksi.

Smatramo da su susreti ovog tipa od velikog značaja u razmjeni iskustava te usvajanju novih spoznaja, ali i učvršćivanju položaja profesije u zdravstvenom sustavu, stoga vas pozivamo da svojom nazočnošću i aktivnim sudjelovanjem doprinesete istom…

Očekujemo, kao i do sada, značajan odaziv kolega iz okolnih zemalja i regije te se radujemo razmjeni iskustava na međunarodnoj razini.

Nošeni dobrim dojmovima s prethodnog Kongresa radiološke tehnologije, unaprijed se radujemo zajedničkom druženju i novim pozitivnim iskustvima koja nedvojbeno prate svako nastojanje rasta i razvoja, kako u idejnom smislu tako i u našoj svakodnevnoj poslovnoj stvarnosti.

Goran Kutlić, bacc. radiol. techn.
Dopredsjednik Hrvatske komore zdravstvenih radnika,
Voditelj Strukovnog razreda za zdravstvenu radiološko tehnološku djelatnost

Image

Hrvatsko društvo
radiološke tehnologije

Mlinarska cesta 38
10000 Zagreb

Image
Image
Image
Image