Događanja

Skupovi, kongresi, radionice ...

5. Škola mamografskog pozicioniranja i interpretacije mamografskog nalaza

5. Škola mamografskog pozicioniranja  i interpretacije mamografskog nalaza

Tečaj trajnog usavršavanja liječnika „PRAVILA MAMOGRAFSKOG POZICIONIRANJA I INTERPRETACIJE MAMOGRAFSKOG NALAZA“ održat će se 10. i 11. studenog 2023. godine na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci i na Odjelu za abdominalnu radiologiju i radiologiju dojki Kliničkog zavoda za dijagnostičku i intervencijsku radiologiju Kliničkog bolničkog centra u Rijeci.

Cilj tečaja je edukacija o mamografskom pozicioniranju i osnovama interpretacije mamografskog nalaza, namijenjeno radiološkim tehnolozima, ali prilagođeno za specijalizante i specijaliste radiologije, za medicinske fizičare kao i druge medicinske djelatnike koji su uključeni u proces dijagnostike i liječenja karcinoma dojke i one uključene u program nacionalnog preventivnog programa ranog otkrivanja raka dojke.

U svrhu praktičnog dijela mamografskog pozicioniranja i ultrazvučne pretrage dojke dijagnostiku bi provodili kod korisnika zdravstvene usluge kojima je s obzirom na dob indicirano mamografsko oslikavanje dojki, a dobrovoljno su se odazvale na isto. Također vršiti će se edukacija o osnovama ultrazvučnog oslikavanja dojki.

Cijena tečaja iznosi 750,00 kn (100 eura), a uplata se vrši na račun KBC Rijeka

Podaci za uplatu:

  • IBAN: HR1210010051863000160
  • Model: HR65
  • Poziv na broj: 7129-051-26379-2023
  • U opisu: Tečaj mamografskog pozicioniranja (IME I PREZIME)

Tečaj je ograničen na 35 sudionika.

Dodatne informacije i prijava za sudjelovanje vrši se na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Image

Hrvatsko društvo
radiološke tehnologije

Mlinarska cesta 38
10000 Zagreb

Image
Image
Image
Image